Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه هنوز پروژه بازسازی در مناطق زلزله زده استان ناتمام است، گفت: بیش از ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده استان نیاز است.

بهمن امیری مقدم، امروز(۲۰ مرداد) در نشست بررسی مشکلات شهرستان کنگاور عنوان کرد: در دولت مردمی دکتر رییسی اصل بر کار و تلاش جهادی است و هر مدیری در حل مشکلات مردم ناتوان باشد، برکنار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  وی با انتقاد از روند بازسازی مناطق زلزله زده استان، اظهار کرد: بر خلاف برخی شعارها، هنوز ساختمان‌های بسیاری از مجموعه های خدمات رسان و ادارات در مناطق زلزله زده بازسازی نشده‌اند و کارکنان آن‌ها در کانکس مستقر هستند که در سفر رئیس جمهور برای بازسازی آن‌ها، درخواست اعتبار شده است.

 امیری مقدم عنوان کرد: زمان زلزله با حضور رهبر انقلاب و دستور ویژه ایشان برای بازسازی ویرانی‌ها، ظرفیت های عظیمی از سوی نهادها و مجموعه های مختلف به استان وارد شد، ولی متاسفانه استفاده مناسبی از این فرصت‌ها صورت نگرفت، به طوری که هم اکنون بیش از هزار و 600 میلیارد تومان برای پایان بازسازی مناطق زلزله زده اعتبار نیاز است.

 وی در ادامه با بیان اینکه متاسفانه در این سال‌ها در سطح کلان، استان کرمانشاه گرفتار نوعی رهاشدگی توسعه‌ای بوده، افزود: شهرستان های شرقی استان مانند کنگاور به طور خاص به فراموشی سپرده شده اند.

مدیر ارشد استان تاکید کرد: دولت مردمی با وجود همه مشکلات، با نگاهی کلان‌نگرانه توسعه تمامی شهرستان‌های استان از جمله کنگاور را دنبال می کند. 

 وی با انتقاد از ساخت و سازهای غیرقانونی در حاشیه شهرهای استان از جمله کنگاور گفت: باید با اقتدار در مقابل اینگونه ساخت و سازهای غیرمجاز ایستاد و هیچ دستگاهی حق ارائه خدمات به این‌ بناها را ندارد.

امیری مقدم با تاکید بر ضرورت ارائه خدمات مناسب و شایسته به مردم عنوان کرد: شهر زیبا حق شهروندان است و شهرداری ها باید برای تحقق این مطالبه به صورت جهادی تلاش کنند.

 وی نشاط اجتماعی را بسترساز آرامش و امنیت اجتماعی دانست و گفت: یکی از راه های ایجاد نشاط در جامعه، ساخت شهربازی و مکان های تفریحی سالم برای استفاده شهروندان است، ولی متاسفانه بسیاری از شهرهای استان از این حداقل ها هم بی بهره اند. 

 استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت های ممتاز کشاورزی و دامپروری شهرستان کنگاور، عنوان کرد: ایجاد کارخانه شیر، کشتارگاه صنعتی پیشرفته و صنایع تبدیلی از جمله نیازهایی است که باید در این شهرستان ایجاد شوند.

 وی در مورد حل مشکل زمین های قولنامه‌ای این شهر، بر ضرورت همکاری مشترک شهرداری و اداره ثبت اسناد در زمینه سنددار شدن این اراضی بر اساس طرح جامع تاکید کرد.

 امیری مقدم به سفر استانی رییس جمهور اشاره کرد و گفت: سفر رئیس جمهور محبوب و مردمی آیت الله رئیسی یک فرصت برای استان بود و در این سفر بیش از ۳۳ هزار میلیاردتومان برای پروژه های کلیدی و کلان و اشتغالزای استان مصوب شد که تحولی چشمگیری در استان ایجاد می کند.

امیری مقدم همچنین با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای تکمیل طرح های نیمه تمام گفت: متأسفانه سد آناهیتا در شهرستان کنگاور سال‌هاست رها شده، اما خوشبختانه در سفر آیت الله رئیسی به کرمانشاه برای تکمیل این پروژه، اعتبار لازم مصوب شد و پس از ۱۲ سال این پروژه از رکود خارج می شود.

وی ادامه داد: پتروشیمی کنگاور هم یکی از پروژه‌های مهم سند نفت و گاز استان است که پیمانکار آن تعیین شده و اجرایی می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرمانشاه زلزله کرمانشاه استاندار كرمانشاه استانی اجتماعی بازسازی مناطق زلزله زده امیری مقدم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۴۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست‌ کم‌چرب،‌ مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

ایسنا در گزارشی نوشت:طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.

اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902368

دیگر خبرها

  • زلزله ۴‌.۲ ریشتری «تیتکانلو» در شهرستان فاروج را لرزاند
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • برگزاری رقابت های هفته چهارم مسابقات اسبدوانی فصل بهاره شهرستان گنبدکاووس
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور